hrensl

14.STRUČNI SASTANAK LABORATORIJA OVLAŠTENIH ZA ISPITIVANJE VODA

19. - 22. 4. 2016.
Hotel »AURORA«, Mali Lošinj, Hrvatska

Cijenjene kolegice i kolege,

izuzetna nam je čast pozvati Vas na već tradicionalni 14. po redu Stručni sastanak laboratorija ovlaštenih za ispitivanje voda, koji će se održati od 19. do 22. travnja 2016. godine u prekrasnom ambijentu hotela Aurora smještenog na Malom Lošinju, a kojim nastavljamo kontinuirano okupljanje stručnjaka koji se bave problematikom ispitivanja voda te zaštite i upravljanja vodama.

U Republici Hrvatskoj je uspostavljena mreža od 43 laboratorija ovlaštenih za ispitivanje voda koji u skladu s nacionalnim i europskim propisima, za potrebe nadležnog ministarstva, provode monitoring voda na državnoj i međunarodnoj razini.

Cilj ovoga 14. Stručnog sastanka je kroz čitav niz stručnih usmenih i posterskih izlaganja prenijeti najnovija dostignuća u analitičkom radu te kroz zajednička druženja razmjenom znanja i iskustava dodatno doprinijeti poboljšanju suradnje među stručnjacima iz područja vodnoga gospodarstva.

Ujedno je cilj kroz kvalitetnu razmjenu informacija između Ministarstva poljoprivrede -Uprave vodnoga gospodarstva, Hrvatskih voda, Hrvatske akreditacijske agencije i ovlaštenih laboratorija dodatno doprinijeti unaprjeđenju i svrsishodnijoj primjeni zakonskih propisa u segmentu zaštite i upravljanja vodama.

I ove će godine Stručnom sastanku kroz poslovna predstavljanja i izlaganja sudjelovati distributeri analitičke opreme i laboratorijskih potrošnih materijala.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju jer ključ uspjeha je u stalnoj edukaciji i razmjeni iskustava sa kolegama.

PREZENTACIJE SA SKUPA DRUGA OBAVIJEST PRIJAVNICA PRVA OBAVIJEST PRIJAVNI LIST