hrensl

AKTUALNA PROBLEMATIKA U VODOOPSKRBI I ODVODNJI

19.- 23.10.2016.
Hotel Park Plaza Histria, Pula

Ovogodišnji tradicionalni stručno-poslovni skup s međunarodnim sudjelovanjem, u organizaciji Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacija, biti će održan od 19. – 23. 10. 2016. godine u Puli, te Vas pozivamo da svojom nazočnošću budete sastavni dio jednog od najvećih godišnjih događanja na polju vodnoga gospodarstva u Europi. Prvi stručni skup međunarodnog karaktera, u organizaciji Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacija održan je u Opatiji 1996. godine, te stoga ovogodišnjim skupom obilježavamo i 20 godišnjicu organizacije ovakvih stručnih skupova. U proteklih 20 godina obrađeno je puno značajnih i korisnih tema na zadovoljstvo svih sudionika.

Ovaj Skup već tradicionalno predstavlja središnje godišnje okupljanje cjelokupne stručne javnosti u području vodnog gospodarstva, odnosno stručnjake iz područja vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.

Obzirom da ovom Skupu već dulji niz godina, uz domaće stručnjake i tvrtke, prisustvuje i značajan broj sudionika iz inozemstva, te da je interes svake godine u porastu, evidentno je da on predstavlja vodeći događaj u segmentu vodoopskrbe i odvodnje u ovom dijelu Europe. Stoga već nekoliko godina s opravdanjem nosi naziv „ Stručno-poslovni Skup s međunarodnim sudjelovanjem“. U prilog tome govori i činjenica da se već godinama stalno povećava broj domaćih i stranih zainteresiranih poslovnih tvrtki koje kroz sudjelovanje na Skupu prezentiraju svoje proizvode i usluge.

Druga obavijest Prva obavijest

Prijava sudjelovanja i rezervacija smještaja (pdf) Prijava stručnog referata (pdf)